Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція вилучила в ужгородця набої та порох (ФОТО)

Співробітники Ужгородського відділу поліції під час санкціонованого судом обшуку виявили та вилучили в місцевого мешканця 24 набої до мисливської зброї та 10 грамів пороху.
Поліція вилучила в ужгородця набої та порох (ФОТО)

Вчора, 29 вересня, під час проведення операції «Зброя та вибухівка» згідно з ухвалою Ужгородського міськрайонного суду співробітники Ужгородського відділу поліції провели обшук за місцем проживання 44-річного ужгородця. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження зі зброєю та наркозлочин. Цього разу він також підозрювався в порушенні ст. 263 ККУ, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Під час обшуку поліція виявила, вилучила та направила на дослідження 24 набої до рушниці та 10 грамів пороху без маркування. Слідство в даній справі триває.
Поліція вилучила в ужгородця набої та порох (ФОТО)

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: