Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала підозрюваного в підпалі авто ужгородця

Поліція затримала підозрюваного в підпалі авто ужгородця Патрульна поліція міст Ужгорода та Мукачева спільно з кримінальною поліцією Ужгородського відділу поліції затримали підозрюваного в підпалі авто ужгородця. Чоловік зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вчора, 29 вересня, поліція затримала 27-річного жителя села Середнє, який обґрунтовано підозрюється у підпалі автомобіля ужгороця. Як повідомлялося раніше, тієї ж ночі 32-річному ужгородцю за адресою його проживання спалили авто «Subaru Tribeca». Вогонь знищив авто повністю. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах).

Підозрюваного зафіксувала камера спостереження в місті, також на нього вказала службова собака поліції. Чоловіку вже повідомлено про підозру, його затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: