Вхiд на сайт
Авторизацiя

НАЗК затвердило проект антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки

НАЗК затвердило проект антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки
На засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції схвалено проект Закону України "Про антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки". Про це повідомляється на сайті НАЗК.

"Він (проект закону, – Ред.) завершує процес створення необхідної законодавчої основи для вироблення і реалізації ефективної державної антикорупційної політики на основі імплементації міжнародних стандартів, завершення формування ефективної системи органів з боротьби із корупцією, чітке розмежування повноважень між ними, посилення їх незалежності і неупередженості, забезпечення залучення широкого кола представників громадянського суспільства до процесів боротьби з корупцією на всіх рівнях", – йдеться в повідомленні і.

Раніше в НАЗК презентували систему проведення логічного і арифметичного контролю поданих декларацій.

Як розповіли в Агентстві, система буде вираховувати показник рейтингу ризику кожної декларації, а також сортувати їх.

Рейтинг ризику система буде обчислювати на підставі "відповідних правил і вагових коефіцієнтів", відзначили в НАЗК, пославшись на Порядок проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: