Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завдяки принциповій позиції прокурора, раніше судимого наркоторгівця триматимуть під вартою

Завдяки принциповій позиції прокурора, раніше судимого наркоторгівця триматимуть під вартоюЗа процесуального керівництва Тячівської місцевої прокуратури, слідчим відділенням Тячівського відділу поліції повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах раніше судимому місцевому мешканцю (ч. 3 ст. 307 КК України).
Встановлено, що підозрюваний, будучи вже судимим за злочини, пов»язані з незаконним обігом наркотиків, продовжив свою злочинну діяльність. Зокрема, він придбав та зберігав з метою збуту розфасовану психотропну речовину метамфетамін у кількості понад 17 грамів, що становить особливо великий розмір.
За принципової позиції прокурора, стосовно зловмисника судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 200 тис. грн.
За вчинення інкримінованого злочину підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: