Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через жінку далекобійник залишився без грошей

На Закарпатті через жінку далекобійник залишився без грошей
31-річна мукачівка викрала з автомобіля далекобійника гаманець з грошима. Жінку оперативно затримали працівники кримінальної поліції. За фактом крадіжки розпочато слідство

Вчора, 27 вересня, із повідомленням про крадіжку 1500 гривень та 400 євро до поліції Мукачівського районного відділення звернувся далекобійник.

Як з'ясували правоохоронці, чоловік підвозив до села Ракошино двох пасажирів, чоловіка та жінку. Вже у Мукачеві на автозаправочній станції заявник помітив, що з барсетки зник гаманець. Чоловік одразу ж запідозрив у крадіжці людей, яких підвозив, про що й повідомив поліції.

Оперативні співробітники розшукали пару у місцевому кафе у селі Ракошино, та вилучили від 31-річної мешканки Мукачева крадений гаманець. Щоправда іноземної валюти в ньому вже не було.

За фактом крадіжки розпочато слідство. Жінці доведеться відповісти за скоєне нею кримінальне правопорушення, що передбачено ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Розслідування у цій справі продовжується, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: