Вхiд на сайт
Авторизацiя

Незаконний бізнес: закарпатець намагався продати небезпечні предмети (ФОТО)

Незаконний бізнес: закарпатець намагався продати небезпечні предмети (ФОТО)
Поліція вилучила у чоловіка гранату та патрони, які той намагався продати

Вчора, 27 вересня, до чергової частини Ужгородскього віділення поліції надійшло повідомлення від мешканця села Сімерки, що на Перечинщині. Заявник поінформував правоохоронців, що у селі Оріховиця невідома особа чоловічої статі намагається продати набої та гранату.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочинних дій, і справді зафіксувала факт правопорушення. Слідчі встановили, що непрацюючий мешканець села Галоч, перебуваючи у селі Оріховиця, намагається збути предмет, схожий на гранату «Ф-1», а також 27 набоїв калібру 5,45.

Зі слів підозрюваного боєприпаси він знайшов на околиці ужгородського села, у полі, неподалік полігону. Виявлене хотів продати.

За даним фактом поліція розпочала слідство. Наразі вже відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами та вибухівкою). Боєприпаси поліція вилучила і направила на експертизу, інформують у поліції області. Слідство у справі триває.

Незаконний бізнес: закарпатець намагався продати небезпечні предмети (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: