Вхiд на сайт
Авторизацiя

За 9 місяців цього року на Закарпатті всиновили 51 дитину

За 9 місяців цього року на Закарпатті всиновили 51 дитину
Про це сьогодні під час зустрічі з журналістами розповіла начальник Служби у справах дітей Закарпатської облдержадміністрації Світлана Якімеліна.

Зараз на обліку служб у справах дітей області перебувають 2244 дитини-сироти чи діти позбавлені батьківського піклування.

Із цієї кількості дітей майже 600 підлягають усиновленню.

За цей рік в області усиновили 51 дитину. З них 34 всиновили громадяни України, а 17 - іноземці.

Варто зауважити, що за цей рік 12 дітей всиновили громадяни США. Важливо, що українці зазвичай всиновлюють діток віком до 5-ти років, іноземці - від 5-ти.

Із загальної кількості дітей, які перебуввють на місцевому рівні, 546 діток - діти віком 6-ти років й старше, від 3 до 6 років - 30 дітей, до 3 років - 18 дітей.

17 із 51 дітей всиновили громадяни США. Українці всиновлюють малих дітей, старших усиновлюють іноземці. Усиновлені іноземцями діти старше 5-ти років.

207 дітей отримали статус сироти.

Закарпатський Кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: