Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття відвідав Генконсул Польщі у Львові

Закарпаття відвідав Генконсул Польщі у Львові
Питання відкриття нового пункту пропуску на українсько-польському кордоні, а також перспективних напрямків розвитку транспортного сполучення нашої області з регіонами Польщі обговорили 27 вересня під час зустрічі заступник голови облдержадміністрації Володимир Колесніков та Генеральний консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольські.

Йшлося також про налагодження співпраці у сфері розвитку культури і мистецтва. Генеральний консул, зокрема, запропонував започаткувати традицію проведення у Закарпатській області щорічного фестивалю польського кіно, на кшталт тих, які вже проходять у Львові та Івано-Франківську.

Зазначалося, Закарпатська область, завдяки своєму географічному розташуванню та транспортній логістиці має великий потенціал для залучення інвестицій, зокрема польського бізнесу, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Закарпаття відвідав Генконсул Польщі у Львові



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: