Вхiд на сайт
Авторизацiя

Співробітники УЗЕ повідомили про підозру в отриманні хабаря закарпатському судді

Співробітники УЗЕ повідомили про підозру в отриманні хабаря закарпатському судді
Співробітники Управління захисту економіки в Закарпатській області повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди суддею.

Сьогодні, 27 вересня, співробітники Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НПУ повідомили про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 3 ст. 368 КК України, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Нагадаємо, що правоохоронці встановили, що суддя та начальник відділу місцевого пенсійного фонду запровадили злочинну схему додаткового заробітку. За вирішення питання щодо прийняття судового рішення на користь позивача посадовці вимагали 8 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Під час затримання у та посередника правоохоронці вилучили по 4 тисячі гривень, передає УЗЕ в Закарпатській області ДЗЕ НПУ.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: