Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прикрий інцидент на Закарпатті: діти напились посеред навчального дня

Прикрий інцидент на Закарпатті: діти напились посеред навчального дня

Такий факт повідомили батьки учнів місцевому виданню Irshava news. Як розповіла мама, дитина якої навчається у Вільхівській ЗОШ, учні 10-го класу вживали спиртне безпосередньо посеред навчального дня. Школярам продали декілька пляшок алкоголю в магазині біля школи. На щастя, розповідає мама, все обійшлось без лікарні. Та сам факт продажу алкоголю дітям обурює.

Як і у ситуації, коли школярі перебрали з алкоголем у кафе «Лакомка» ,ніхто не поніс відповідальності. Тоді школярі потрапили до лікарні з алкогольним отруєнням, але жодних санкцій вжито не було.

У ситуації з Вільхівською ЗОШ варто відмітити декілька нюансів.

По перше, дітям продали алкоголь у магазині поблизу школи. Як результат, 13 старшокласників були в стані алкогольного сп'яніння.

По друге, мовчазна реакція окремих батьків, діти яких вживали спиртне.

По третє, мовчанка зі сторони керівництва району та їх численних заступників і радників, які нещодавно так «щиро» хвилювались про призначення на посаду директора в цій же школі.

Можливо питання, хто буде директором школи для них набагато важливіше, ніж питання вживання алкоголю школярами, їх здоров'я та майбутнього.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: