Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берегові 16-річний хлопець поцупив чужий велосипед (ФОТО)

У Берегові 16-річний хлопець поцупив чужий велосипед (ФОТО)
Поліція розкрила крадіжку велосипеда у Берегові. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 16-річний студент професійно-технічного училища в райцентрі.

До чергової частини Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеду. Транспорт невідомий викрав зі стоянки професійно-технічного ліцею в Берегові.

Як з’ясували поліцейські, викрадачем виявися 16-річний студент цього ж навчального закладу. Хлопець товаришував з власником велосипеду і добре знав, де той його лишає. Це дозволило йому швидко та не помітно забрати чуже майно.

Правоохоронці вилучили крадену річ і повернули господареві. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Тривають досудові перевірки, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: