Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські спортсмени завоювали третю медаль на "Іграх Нескорених"

Українські спортсмени завоювали третю медаль на "Іграх Нескорених"
Україна завоювала першу срібну медаль на "Іграх Нескорених" (Invictus Games), які проходять у канадському Торонто. Її отримав боєць роти особливого призначення Національної поліції "Чернігів" Олександр Ткаченко, повідомила прес-служба МВС у Facebook.

Ткаченко заробив для України третю медаль в легкоатлетичних змаганнях. 29-річний спортсмен посів друге місце у бігу на 400 метрів.

Олександр Ткаченко на початку 2015 року під Дебальцевим потрапив під мінометний обстріл. Він отримав важке поранення, у нього з голови діставали осколки 120 мм міни. Лікарі наполягали, щоб боєць покінчив зі спортом. Але, не дивлячись на поради лікарів, порятунок від постійних болів під час реабілітації він знайшов у спорті.

"Я не експерт, але бачу, що це дуже ефективно для реабілітації", - розповідає боєць.

Він додав, що його рідні, друзі та товариші по службі постійно його підтримують, дзвонять йому і мотивують на заняття і нові досягнення.

Нагадаємо, в канадському Торонто відбулася урочиста церемонія відкриття "Ігор Нескорених", в яких в цьому році вперше бере участь українська команда.

Україна вже завоювала дві медалі на іграх: золоту і бронзову.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: