Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські вилучили у чинадіївця набої різного калібру та вибуховий пристрій

У рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» поліцейські Мукачівського відділення поліції у чинадіївця вилучили набої різного калібру та вибуховий пристрій – «метальний заряд». За незаконне поводження з вибуховими припасами та речовинами відкрито кримінальне провадження
Поліцейські вилучили у чинадіївця набої різного калібру та вибуховий пристрій

До чергової частини Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця смт.Чинадієво про те, що на спортивному майданчику у селищі, його односельчанин намагається продати вибухонебезпечні предмети.

На місці події поліцейські у складі слідчо-оперативної групи встановили, що 58-річний мешканець Чинадієва намагався продати патрони різного калібру до бойової зброї, у кількості 31 шт. та 4 пакети метального заряду. (Авт. Метальний заряд – хімічна речова, яку використовують для викиду снарядів або куль з гармат. Найчастіше використовується для стрілецької зброї та артилерії). Про походження небезпечних предметів мешканець селища пояснити відмовився.

За даним фактом слідчий Мукачівського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває розслідування.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: