Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: один український воїн отримав поранення

Доба в АТО: один український воїн отримав пораненняЗа минулу добу бойовики 27 разів відкривали вогонь в зоні АТО, в результаті один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Українські військові 19 разів відповідали на обстріли сепаратистів зі зброї, що не заборонена мирними домовленостями.

Ввечері та вночі бойовики тричі били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївської промзони і Кам'янки. З цієї ж зброї вони двічі відкривали вогонь в околицях Зайцевого і Невельського. Також під обстрілами терористів опинилися опорні пункти ЗСУ поблизу шахти Бутівка і Пісків.

На Приморському напрямку бойовики застосовували автоматичні гранатомети біля Водяного, а кулемети - неподалік Гнутового. Крім того, під кулеметний вогонь бойовиків потрапили укріплення сил АТО на підступах до Талаківки і Павлопіля.

На Луганському напрямку в кінці доби зберігалася тиша.

Нагадаємо, на полігоні в Рівненській області помер учасник АТО. Також раніше повідомлялося, що щоб імітувати обстріл з боку сил АТО бойовики підривають інженерні боєприпаси.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: