Вхiд на сайт
Авторизацiя

Фільм про закарпатських контрабандистів боротиметься за Оскар

Словаччина висунула на «Оскар» словацько-український фільм «Межа». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.
Фільм про закарпатських контрабандистів боротиметься за Оскар

Таким чином, на престижній кінопремії будуть представленні три стрічки, зняті за участю України. Від України – «Рівень чорного», від Литви – «Іній» про події у зоні АТО на Сході України і від Словаччини – «Межа».
Стрічка «Межа» цьогоріч уже отримала нагороду престижного кінофестивалю у Карлових Варах – «За кращу режисерську роботу». Фільм частково профінансований за рахунок коштів держбюджету.

«Межа» – це кримінальний трилер, зйомки якого відбувалися на території України, Словаччини та Чехії. Словацький режисер Петр Беб’як поклав в основу фільму реальну гостросюжетну історію, що відбулася на словацько-українському прикордонні у 2007 році, на межі вступу Словаччини до Шенгенської Зони.
Прем'єра "Межі" та її прокат в українських кінотеатрах відбуватиметься в середині листопада цього року!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: