Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рахівська поліція вилучила з незаконного обігу зброю та наркотики

Рахівська поліція вилучила з незаконного обігу зброю та наркотикиПоліція Рахівського району вилучила під час санкціонованих обшуків з осель жителів району бойовий пістолет, три карабіни, гвинтівки, 64 боєприпаси, – розповів керівник Рахівського відділення поліції Михайло Палкуш.

Цьогоріч на Рахівщині зареєстровано 4 злочини, вчинені з застосуванням вогнепальної зброї та вибухових речовин. Тож поліція приділяє велику увагу знешкодженню нелегальних арсеналів.

Як повідомив очільник Рахівської поліції Михайло Палкуш, цьогоріч вилучено з незаконного обігу 6 одиниць вогнепальної зброї. Зокрема, 3 карабіни, гвинтівку, один пістолет, 64 боєприпаси. Добровільно здано одну одиницю зброї.

Так, на початку вересня в ході санкціонованого обшуку в будинку жителя села Лазещина правоохоронці виявили і вилучили незареєстрований карабін і 23 патрони. Під час обшуку будинку жителя села Богдан знайшли бойовий пістолет із набоями. У будинку жителя смт.Ясіня працівники поліції виявили та вилучили два штик-ножі. За всіма даними фактами розпочато розслідування за ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами).

Вилучає поліція й наркотичні речовини. Так, 7 вересня під час обшуку оселі жителя Ясіня правоохоронці вилучили 10 рослин конопель і 30 грамів готової марихуани. Також було вилучено спеціальне обладнання для вирощування конопель: зрошувальну систему, витяжку, добрива тощо. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів).

Робота в даному напрямку продовжується.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської област


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: