Вхiд на сайт
Авторизацiя

За кількістю викликів поліції Мукачівський район другий в області (ВІДЕО)

За кількістю викликів поліції Мукачівський район другий в області (ВІДЕО)
Начальник Мукачівського районного відділення поліції Юрій Огняник розповів, що на його території обслуговування створення груп швидкого реагування, тепер – груп реагування патрульної поліції, мало чи не найвідчутніший ефект в області.

Вчора, 21 вересня, група реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення поліції показала, як останні зміни в роботі правоохоронців вплинули на несення ними служби. Нагадаємо, що в серпні групам реагування патрульної поліції урочисто передали камери для сучасного відео-документування роботи, а за місяць до того 18 нових машин «Mitsubishi Outlander» поповнили автопарки в районах.

За кількістю викликів поліції Мукачівський район другий в області (ВІДЕО)

Начальник Мукачівського районного відділення поліції Юрій Огняник розповів, що на території їх обслуговування, відповідно до штату, працюють 48 співробітників груп швидкого реагування.

«Такі групи в районі діють вже більше року, з початку реформування Національної поліції. Однозначно позитив від роботи цих груп є, це найбільше проявляється в тому, що раніше цю роботу в основному здійснювали слідчо-оперативні групи, тобто слідчий та оперуповноважений. В їх функціональні обов’язки не входить розбиратися з сімейними дебоширами та побутовими конфліктами. Вони були змушені цілодобово виїжджати на виклики та займатися дрібними справами, в той час як вони мали розкривати злочини. На даний момент ми розділили територію району на чотири оперативні зони, їх обслуговують чотири групи реагування. Це дає можливість одразу реагувати на заяву чи повідомлення, тому що екіпаж курсує на території, яку обслуговує, і може оперативно реагувати. За кількістю викликів поліції, Мукачівський район другий в області, тому роботи вистачає. Загалом же за 8 місяців ГШР здійснили 4211 виїздів», – повідомив Юрій Огняник.

Під час патрулювання 21 вересня всі переваги роботи з новими планшетами, камерами та автомобілями продемонстрували працівники групи реагування патрульної поліції – Віталій Пилип та Михайло Котубей. Поліцейські здійснили 15 виїздів, склали один протокол за ст. 124 КУпАП, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та 8 постанов за порушення правил дорожнього руху. Правоохоронці швидко та оперативно виїжджали на місця події та врегульовували побутові конфлікти, розбороняли членів родин та патрулювали вулиці.

Більше у сюжеті ГУНП в Закарпатській області:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: