Вхiд на сайт
Авторизацiя

З 2018 року українські авто не пустять в ЄС без техогляду

З 2018 року українські авто не пустять в ЄС без техогляду
З наступного року всі автомобілі, які подорожують з України до країн-членів ЄС, обов’язково повинні мати відповідний талон проходження технічного огляду транспортного засобу.

Про це заявив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк під час зустрічі із повноважним міністром Посольства Литовської Республіки в Україні Гвідасом Кєрушаускасом.

Наразі обов'язковий технічний огляд мають проходити транспортні засоби, які здійснюють комерційні перевезення.

За його словами, з наступного року згідно з положеннями Женевської Угоди 1958 року, Директив ЄС та вимог Угоди про Асоціацію України з ЄС всі автомобілі, які подорожують з України до країн-членів ЄС, обов’язково повинні мати відповідний талон проходження технічного огляду транспортного засобу.

Також технічний огляд буде обов'язковим при першій реєстрації та перереєстрації транспортного засобу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
ХХХ 21 вересня 2017 20:36
Не нравится 0 Нравится
Нас вже розвели з правами, забули лише сказати, що це не стосується прав виданих до 2013р. Тепер техогляд, ми керуємось нашими законами, в Україні нема техогляду для лег.авто. Все інше лише РЕКОМЕНДАЦІЇ!!! НАШІ ЗНОВУ ХОТЯТЬ СХЕМИ ПОВЕРНУТИ І КЕШ ЗА ТАЛОНЧИКИ!!! СКАЧІТЬ ДРУЗІ,ВИ ДОБИЛИСЬ!!!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: