Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті із зброї прикордонника застрелили людину: усі подробиці

На Закарпатті із зброї прикордонника застрелили людину: усі подробиці
Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою військовослужбовця строкової служби Мукачівського прикордонного загону у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 414 та ч. 2 ст. 419 КК України, а також цивільної особи М. – у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Установлено, що 27 червня 2017 року солдат О. разом з товаришем по службі П. самовільно залишив місце несення служби в наряді та пішов до водойми на околиці одного із сіл Закарпатської області. Саме там на березі дамби чоловік, вирішивши скупатись у водоймищі, передав незнайомому містянину зброю. Своїми діями військовослужбовець порушив не тільки правила несення прикордонної служби, а й правила поводження зі зброєю, що спричинило смерть потерпілого.

У свою чергу місцевий мешканець, діючи умисно, з метою налякати земляка, здійснив постріл в область голови з автомата Калашникова, що спричинило смерть останнього.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до Виноградівського районного суду Закарпатської області для розгляду по суті, повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: