Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль просить Гройсмана сприяти забезпеченню Закарпаття принаймні сотнею вагонів на день

Москаль просить Гройсмана сприяти забезпеченню Закарпаття принаймні сотнею вагонів на день
Ремонт автодоріг, що активно ведеться на Закарпатті з весни цього року, може загальмуватися в кінці осені через дефіцит залізничних вагонів.

– В області відкрилися й продовжують відкриватися нові потужні асфальтні заводи, однак витратних матеріалів для виробництва асфальту не вистачає, – заявляє Геннадій Москаль. – На сьогодні через відсутність залізничних вагонів заводи отримують усього 10 відсотків від необхідної кількості щебеню, у результаті дорожні фірми змушені зменшувати обсяг робіт через нестачу асфальту. Складається парадоксальна ситуація – кошти на ремонт доріг, хоч і в недостатній кількості, але є, погода зараз сонячна, підрядники готові виконувати якісну роботу й побудували для цього сучасні асфальтні заводи, а витратних матеріалів, які доставляють з інших регіонів України, немає.

Я прошу прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана втрутитися в ситуацію й посприяти в забезпеченні Закарпаття хоча би сотнею залізничних вагонів на день.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: