Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пошкодженні будинки без світла та повалені дерева: рятувальники - про чергові наслідки негоди на Закарпатті

Пошкодженні будинки без світла та повалені дерева: рятувальники - про чергові наслідки негоди на Закарпатті
Управління ДСНС України у Закарпатській області оприлюднило довідку про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території краю протягом доби. Зокрема, йдеться про наслідки негоди.

Станом на 18:00 18.09.2017 зареєстровано пошкодження будівель в таких населених пунктах області:

Рахівський район - пошкоджено покрівлі 13 шкіл, пришкільних будівель та медичних закладів загальною площею 1202 м2: (ЗОШ с.Богдан,ЗОШ №1,2,3 смт. В.Бичків, ЗОШ с. Видричка, ЗОШ с. Костилівка, ЗОШ с.Коб.Поляна, ЗОШ смт.Ясіня, ЗОШ с. Лазещина, ЗОШ с.Ч.Тиса, ЗОШ №1,2,3 м Рахів; покрівлю лікарні смт Ясіня та терапевтичного відділення с. В.Водяне).

Тячівський район – смт. Солотвино – повалено аварійний копер шахти №9 ДП Солотвинський солерудник.

В результаті негоди відбулося падіння 38 дерев в Рахівському (34 дерева), Хустському (1 дерево) та Тячівському районах (3 дерева). Підпорядкованими підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області розпилено 72 м.куб. деревини.

Всього для проведення аварійно-рятувальних робіт від Управління ДСНС України у Закарпатській області залучалося 6 одиниць техніки та 30 чол. особового складу.

Було порушено електропостачання в 36 населених пунктах Рахівського (17 нас. пунктів), Хустського (6 нас. пунктів), Міжгірського (3 нас. пункти) та Тячівського районів (10 нас. пунктів).

Станом на 06:00 19.09.2017 року електропостачання відновлено у 10 населених пунктах. Від ПАТ «Закарпаттяобленерго» залучено 204 чол. та 43 одиниці техніки.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: