Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не пропустіть: цими вихідними в Ужгороді відбудеться фестиваль здорового життя

Не пропустіть: цими вихідними в Ужгороді відбудеться фестиваль здорового життя
23-24 вересня на площі Фенцика можна буде більше дізнатися про здорове харчування і отримати поради від кухарів, медиків, сімейних психологів та дитячих вихователів.

У рамках відзначення Дня Ужгорода 23-24 вересня проходитиме фестиваль здорового життя та правильного харчування «Дживафест», повідомляють у міськраді.

Здорове життя та правильне харчування допомагають людині зберігати працездатність та бадьорість, уникати захворювань, підтримувати нормальну вагу, збільшити тривалість життя і добре почуватися та гарно виглядати у будь-якому віці.

Фестиваль здорового життя — це жива платформа, де можна буде отримати знання про здорове харчування, поради кухарів з приготування корисної їжі, отримати консультації сімейних психологів, астролога та дитячих вихователів, консультації та рекомендації медиків. Буде представлено широкий вибір вегетаріанських страв, солодощів та напоїв.

Працюватиме ярмарок екотоварів та органічних продуктів:

> - Ameli - натуральна органічна косметика
> - Jiva - вегетаріанська їжа
> - спеції і травяні чаї
> - woodroom - дизайнерські вироби з дерева
> - ozhina lingerie - стильна жіноча білизна
> - petra - цікаві іграшки з натуральних тканин
> - smuhastuk - авторські блокноти, листівки та аксесуари
> - sunny ceramics - кераміка ручної роботи
> - ballontree – в’язані вироби ручної роботи та інше.

На «Дживафест», який розпочнеться об 11 годині на площі Фенцика, Ви зрозумієте, що правильне харчування, у порівнянні зі шкідливими звичками, коштує не так вже й дорого, надихнетеся прикладом людей, які ведуть здоровий спосіб життя.

Читайте також: Усі заходи до святкування Дня Ужгорода - 2017


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: