Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени виявили у чоловіка незареєстровану зброю

Закарпатські полісмени виявили у чоловіка незареєстровану зброю
Працівники Хустського відділу поліції вилучили у жителя районного центру рушницю, дозволу та документів на які чоловік не мав. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 17 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Олександрівка Хустського району місцевий житель незаконно займається полюванням.

38-річного чоловіка, щодо якого отримали заяву, поліція застала вдома. По місцю його проживання, в ході огляду будинку працівники поліції виявили рушницю схожу на карабін, офіційного дозволу та документів на яку господар не мав. Зі слів чоловіка рушницю він знайшов. Разом з тим, у будинку поліція виявила рештки впольваної тварини.

«За даним фактом проводиться подальша перевірка, відомості про які внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 1 статті 263 ( незаконне поводження зі зброєю) та ч. 1 статті 248 ( незаконне полювання). Рушицю направлено на експертизу», – коментує слідчий Хустського відділу поліції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: