Вхiд на сайт
Авторизацiя

У підлітка з Києва на Закарпатті викрали смартфон

У підлітка з Києва на Закарпатті викрали смартфон
Поліція Воловецького району розслідує справу за фактом крадіжки мобільного телефону від 15-річного жителя м. Київ. Влітку потерпілий відпочивав у літньому таборі, що у селі Верхня Грабівниця, звідки з спальної кімнати невідомий викрав його мобільний телефон.

У ході слідства працівники Воловецького відділення поліції встановили особу крадія. Ним виявився 16-річний місцевий житель, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Як з’ясувалось, хлопець колись допомагав власникові по будівництву, тож добре орієнтувався у таборі. Підібравши момент, підозрюваний проник до будинку, звідки і викрав мобільний телефон.

"Крадену річ хлопець дав своєму старшому товаришу – 46-річному чоловікові, аби той його продав. Йому ж підліток і розповів про свій кримінальний вчинок, — розповідає слідчий воловецької поліції. – Через певний час той чоловік обдурив хлопця, повідомивши йому, що телефон у нього забрали власники, і він в поліції вже сплатив штраф".

Мобільний вилучено. Неповнолітньому вже оголошено про підозру у скоєнні крадіжки за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Відповісти за скоєне доведеться і його товаришові.

За фактом приховування злочину слідчий вніс відомості до Єдиного рєстру досудових розслідувань за ч. 1 стаття 396 Кримінального кодексу України. Розслідування у цій справі продовжується й надалі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: