Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті знову затримали нелегалів

На Закарпатті знову затримали нелегалів
Двох нелегальних мігрантів, які намагалися пробратися через кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону.

Під час патрулювання прикордонний наряд за допомогою тепловізійного комплексу помітив двох осіб, які намагались незаконно потрапити до Угорщини. Прикордонники затримали невідомих за 40 метрів від кордону. Чоловіки мали при собі паспорти громадян Туреччини.

Для складання протоколів про адмінправопорушення та проведення фільтраційних заходів іноземців доставлено до відділу прикордонної служби «Вилок». Проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до організації незаконної подорожі нелегалів.

Правову оцінку діям нелегальних мігрантів надаватиме суд.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: