Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Одещині оголошено жалобу через загибель дітей під час пожежі в оздоровчому комплексі

На Одещині оголошено жалобу через загибель дітей під час пожежі в оздоровчому комплексі
Пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» почалася пізно ввечері 15 вересня. Корпус, в якому сталася пожежа, вигорів вщент.

В Одеській області в зв'язку із загибеллю дітей під час пожежі в оздоровчому комплексі «Вікторія» оголошено жалобу. Про це в Facebook написав голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

«Трагедія. Від гніву й жалю не вистачає слів. В Одеській області жалоба», - написав Степанов. У прес-службі ОДА додали, що сьогодні під головуванням Степанова відбудеться позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації щодо причин і наслідків трагедії в дитячому санаторії «Вікторія». Читайте також Поліція почала розслідування за фактом трагічної пожежі у дитячому таборі в Одесі

Як повідомляв УНІАН, пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» почалася пізно ввечері 15 вересня. Корпус, в якому сталася пожежа, вигорів вщент. Під час пожежі загинули двоє дітей, пошуки ще однієї дитини тривають, ще двоє госпіталізовані. Очевидці повідомляли, що деякі діти під час пожежі вистрибували з вікон будівлі. Поліція відкрила кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: