Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: Бойовики били з важких мінометів, загинув 1 військовий ЗСУ

Доба в АТО: Бойовики били з важких мінометів, загинув 1 військовий ЗСУ
Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Після 18.00 бойовики активізували обстріл українських позицій на всіх напрямках, використовуючи при цьому міномети калібру 82 мм.
Найбільш "гаряче" було на Приморському напрямку. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи відкривали вогонь в районі Водяного. 7 мін калібру 82 мм бойовики випустили біля Мар'їнки. Також під обстріл потрапили укріплення АТО на підступах до Павлопіля, Талаківки, Гнутового.

На Донецькому напрямку також було неспокійно. Тут з мінометів і озброєння БМП сепаратисти били по українських силах біля Зайцевого, а з гранатометів двічі накривали Авдіївську промзону.

Близько 21:00 з гранатометів і кулеметів бойовики почали обстріл українських сил недалеко від шахти Бутівка. Бійці ЗСУ вогнем змусили терористів дотримуватися режиму тиші, проте в результаті цього протистояння загинув один військовослужбовець сил АТО.

На Луганському напрямку після майже тижневого затишшя бойовики ввечері і вночі 6 разів з мінометів, гранатометів різних видів, стрілецької зброї били по українських опорних пунктах біля Кримського.

Джерело: УП


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: