Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті судитимуть сільського голову та директора одного з товариств за розтрату бюджетних коштів

На Закарпатті судитимуть сільського голову та директора одного з товариств за розтрату бюджетних коштів Під час слідства оперативними працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області та слідчими Мукачівського районного відділення поліції Мукачівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області за процесуальним керівництвом Мукачівської місцевої прокуратури Закарпатської області встановлено, що в грудні 2016 року посадовець, діючи в інтересах одного з товариств району, за попередньою змовою з директором товариства, вніс неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт по реконструкції дошкільного навчального закладу.

Внаслідок вказаних злочинних дій сільського голови було завищено обсяг фактично виконаних робіт від обсягів вказаних в актах приймання виконаних робіт на загальну суму понад 600 тис. грн., якими незаконно заволоділо підприємство, що проводило ремонтні роботи.

Обом зловмисникам повідомлено про підозру ч.5 ст. 191(Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.
Наразі кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.


За матеріалами УЗЕ в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: