Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві затримано чоловіка, який підозрюється у низці крадіжок та грабежів

У Мукачеві затримано чоловіка, який підозрюється у низці крадіжок та грабежів
Поліція закінчила слідство за фактами крадіжок та грабежів, в яких підозрюється 30-річний раніше судимий мукачівець. Чоловік скоїв ряд злочинів, в яких потерпіли семеро мукачівців, повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Слідчий Мукачівського відділу розслідував справи за фактами крадіжок та грабежів скоєних на території Мукачева. В ході слідства було встановлено, що кримінальні правопорушення скоїв 30-річний раніше судимий місцевий житель.

"Чоловік підозрюється у скоєнні 13 кримінальних правопорушень, серед них крадіжки з будинків, з автомобіля, пограбунки, незаконне заволодіння та підробка документу. В наслідок злочинних дій підозрюваного потерпіли семеро мукачівців. Загалом завдавши збитків потерпілим на суму близько 40 тисяч гривень,- розповідає слідчий Мукачівського відділу поліції Микола Буташ. — Підозрюваний перебуває під вартою. Досудове розслідування у цих справах вже завершено, чоловіку оголошено про підозру у вчиненні ним злочинів одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу України: за ч. 2,3 статті 185, ч. 2, 3 статті 186, ч. 3 статті 357 та ч. 1, 4 статті 358. Матеріали суду будуть направлені до суду. Чоловікові загрожує ув'язнення від 4 до 8 років."



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: