Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві чоловік напав на працівників муніципальної поліції

У Мукачеві чоловік напав на працівників муніципальної поліції
Саме зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка виясняє всі деталі конфлікту.

Як розповіли Мukachevo.net працівники КП «Муніципальна міліція» рухаючись вулицею Космонавта Беляєва, вони побачили встановлення вивіски на фасаді одного з будівель.

Зупинившись, вони попросили чоловіка, який займався встановленням, дозвіл на таке оформлення закладу. На що, за словами муніципалів, чоловік почав поводитись агресивно.

Після чого, він напав на одного з працівників Муніципальної міліції, та погрожував смертельною розправою.

На місце було викликано правоохоронців, але чоловік закрився в закладі і довгий час не виходив. Згодом штовханина продовжилась, тепер чоловік вступив у конфлікт з правоохоронцями. Нічого не вирішивши, він заліз на драбину звідки кинув великий камінь в сторону працівників муніципальної поліції. Брила потрапила у службове авто, чим пом'яла дах та вибила скло.

На місці зараз працює слідчо-оперативна група, яка виясняє всі деталі конфлікту. Офіційні деталі від правоохоронців трохи згодом.

Джерело: Мukachevo.net, фото Муніципальної міліції та Євгенія Пасічника


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: