Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді можливі перебої водопостачання на лівобережній частині міста та Радванці

В Ужгороді можливі перебої водопостачання на лівобережній частині міста та Радванці
КП "Водоканал м. Ужгорода" повідомляє, що протягом дня проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, що проходить в районі перехрестя вулиць Огарьова та Успенського.

У випадку, якщо буде неможливо виконати роботи без пониження тиску в системі – можливе тимчасове, на період виконання етапу робіт, який неможливо виконати без пониженя тиску, призупинення подачі водопостачання з НФС-ІІ та пониження тиску подачі водопостачання з водозабору “Минай”.

Читайте також: До уваги містян! Кілька вулиць Ужгорода знову залишаться без води (ТАБЛИЦЯ)

Перебої водопостачання очікуватимуться по всій лівобережній та, частково, правобережній частинах міста, а також в районі промислової зони та Радванки.

Водопостачання, у випадку його призупинення, буде відновлено до нормального режиму, одразу ж після завершення етапу робіт, який вимагає пониження тиску.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: