Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві крадій поцупив взуття з прилавку магазину (ФОТО)

В Мукачеві крадій поцупив взуття з прилавку магазину (ФОТО)
39-річний мукачівець з прилавку магазину викрав пару дитячого взуття. Вже судимого крадія розшукав дільничний офіцер поліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження

До чергової частини відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась жінка-продавець магазину в м.Мукачеві. Продавчиня повідомила, що молодий чоловік підійшов до її відділу і попросив підібрати взуття для хлопчика. Доки жінка шукала потрібний розмір, чоловік з прилавку взяв іншу пару дитячих черевиків і втік.

Поліцейські Мукачівського відділу поліції переглянули камери відеоспостереження, де впізнали крадія. Ним виявися місцевий 39-річний мешканець. Чоловік вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За фактом крадіжки дитячого взуття, вартістю 440 грн, слідча відділу відкрила кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: