Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатця, котрий задушив свого 77-річного батька, до суду триматимуть під вартою

Закарпатця, котрий задушив свого 77-річного батька, до суду триматимуть під вартою
Іршавський районний суд задовільнив клопотання Хустської місцевої прокуратури та обрав 50-річному мешканцю Іршавського району, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві свого 77- річного батька, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 вересня 2017 року, мешканець Іршавського району, знаходячись у будинку разом з своїм батьком, під час словесної суперечки, яка виникла між ними, схопив руками його за шию і здавлював до того часу, поки той не перестав подавати ознаки життя.

50-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Наразі триває слідство та вживаються заходи до його якнайшвидшого завершення, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довідково: згідно санкції ч. 1 ст. 115 КК України за скоєне, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п'ятнадцяти років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: