Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: впродовж тижня в місті можливі відключення електроенергії

До уваги ужгородців: впродовж тижня в місті можливі відключення електроенергії
В Закарпаттяобленерго попередили про заплановані ремонтні роботи, проведення яких може призвести до тичасових відключень електроенергії.

Як повідомляє кол-центр ПрАТ «Закарпаттяобленерго»,11-12 вересня в Ужгороді на вулицях Оноківській, Мічуріна працівники МРЕМу проводитимуть демонтаж лінії.

Із 12 по 15 вересня планують монтажні роботи на трансформаторній підстанції на вулиці Фединця, заміну провода на Фединця, 25,27-29,31,33 та капремонт на вулиці Стародоманинській.

Сьогодні, 11 вересня, на вулицях Східній, Лобачевського, Борканюка – монтажні роботи автомата.

У вівторок, 12 вересня, працівники МРЕМу робитимуть капремонт на трансформаторній підстанції поблизу заправки «ОККО»,ТОВ «Туя», «Данко».

Ремонтні роботи проводитимуть і у четвер, 14 вересня, на вулицях Доманинській (ліва сторона), Технічній, Транспортній.

Роботи триватимуть з 09.00 до 17.00 і в цей час можливі відключення електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до ПрАТ «Закарпаттяобленерго», контактний номер кол-центру – 0 800 50 16 20.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: