Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обставини ДТП на Закарпатті, в якій загинула людина, з`ясовують поліцейські

Обставини ДТП на Закарпатті, в якій загинула людина, з`ясовують поліцейські
За фактом аварії у селі Сюрте Ужгородського району, у якій загинула людина, правоохоронці розпочали кримінальне провадження

Вночі, 11 вересня, на лінію 102 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Йшлося про наїзд на пішохода у селі Сюрте, що на Ужгородщині.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце автопригоди, встановила її попередні обставини. Як з’ясували слідчі, 32-річний мешканець Чопа, перебуваючи за кермом автомобіля «Volkswagen LT», здійснив наїзд на 46-річну мешканку села Ратівці, яка рухалася по проїжджій частині дороги.

Внаслідок ДТП, пішохід померла на місці аварії. За результатами медосвідчення на вміст алкоголю в крові, водій був тверезий. За даним фактом поліція розпочала слідство. Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: