Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО - штаб

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО - штаб
На Донбасі з початку неділі, 10 вересня, російсько-окупаційні війська 20 разів порушили перемир’я, найбільше ворожих провокацій було на Приморському та Донецькому напрямках, повідомили у прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямку проросійські бойовики п’ять разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї по опорних пунктах Збройних сил України у районі Авдіївської промзони. А з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів чотири рази били по укріпленнях на околицях Зайцевого.

На Приморському напрямку окупанти з гранатометів різних видів та великокаліберного кулемета обстріляли позиції сил АТО біля селища Водяне. Також під ворожим вогнем опинились захисники Талаківки, Лебединського та Старогнатівки.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування випустили три міни калібру 82 мм по опорних пунктах сил АТО поблизу Новотошківського.

Зазначається, що впродовж дня підрозділи сил АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь, втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, що 9 вересня російсько-окупаційні угруповання 41 раз відкривали вогонь по позиціях української армії. У результаті бойових дій загинув один військовий, ще один отримав поранення.

Джерело: НВ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: