Вхiд на сайт
Авторизацiя

В американському Сенаті схвалили збільшення військового фінансування для України

В американському Сенаті схвалили збільшення військового фінансування для України
Про це на сторінці у соцмережі Facebook повідомляє посольство України в США.

"Комітет з питань асигнувань Сенату США затвердив проект Закону щодо асигнувань Державного департаменту закордонних операцій і суміжних програм на 2018 фінансовий рік", яким виділяються кошти, в тому числі, на програми підтримки України", - сказано в повідомленні.

Кошторис допомоги Україні від агентства США з міжнародного розвитку та причетних установ визначений в сумі 421 млн. дол., що перевищує асигнування 2017 року.

Законопроект, зокрема, передбачає збільшення фінансування для України на безпеці мети за програмою "Міжнародне військове фінансування".

Як повідомляли Українські Новини, Міністерство енергетики та вугільної промисловості заявляє про підписання з одним з американських банків кредитної угоди на 260 млн доларів для фінансування будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива (ЦСВЯП) у Чорнобильській зоні відчуження (Київська область).

Також Президент Петро Порошенко розраховує на збільшення частки поставок ядерного палива для роботи атомних електростанцій у компанії Westinghouse (США) до 55%.

Джерело: Українські новини


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: