Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті тривають футбольні баталії

На Закарпатті тривають футбольні баталії
У неділю, 10 вересня, відбудуться фінальні матчі перших змагань, які стартували цього року – Кубок вищої ліги.


Поєдинки пройдуть на мукачівському стадіоні «Авангард». Початок матчу юнаків – 12:00, дорослих – 14:00.

Спочатку в Мукачеві, на місцевому стадіоні «Авангард» зійдуться юнацькі команди ФК «Ужгород» і ФК «Севлюш» (Виноградів). Відверто кажучи, зробити ставку на якусь із команд важко. Сила «Севлюша» – загальновідома. У команді ведуть повноцінний тренувальний процес, серйозно опікуються молодою зміною. Невипадково виноградівці лідирують у чемпіонаті вищої ліги серед ровесників, а в Кубку ліги посіли друге місце.

Що ж до ужгородців, то в чемпіонаті вони йдуть шостими, та в нових змаганнях Кубка суттєво додали. Як наслідок, не просто посіли перше місце, а в усіх чотирьох зустрічах перемогли. Зокрема, із рахунком 3:2 над «Севлюшем». Та, як бачимо, цей поєдинок був доволі безкомпромісним і результативним. Цікаво, як тепер зіграють обидва суперники?

***

У «дорослому» фіналі силами поміряються переможець і фіналіст Зимової першості, перша й третя команди чемпіонату. Якщо відштовхуватися саме від попередніх ігор у Кубку ліги, то лише в останній перенесеній грі виноградівці забезпечили собі перше місце, але тим і середнянцям гарантували друге.

Порівняння обох суперників теж на їх же взаємну користь: і севлюшці, і середнянці набрали по 9 очок, по 9 м’ячів забили. Виноградівці на 4 пропустили менше, більше того, лише один раз шкіряна куля побувала у їхніх воротах, та саме в очній зустрічі зазнали поразки від ФК «Середнє» – 0:1. А як-то завтра буде?

Отож, шановні вболівальники, запрошуємо в Мукачево на два, сподіваюсь, яскраві фінали!

ФФЗ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: