Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що сьогодні роблять ужгородські комунальники?

Що сьогодні роблять ужгородські комунальники?
Вулиці Можайську («Ужбудсервіс»), Заньковецької («Прибиральник Плюс»), Панькевича («АВЕ-Ужгород») косять сьогодні в Ужгороді. Вночі 3 спеціалізовані машини комунального підприємства КШЕП проводили механізоване прибирання вулиць, також працювали 2 поливо-мийні авто. Працівники цього ж підприємства встановлюють сьогодні 2 дорожні знаки «Пішохідний перехід» на вулиці ак. Корольова.
«Закарпателектробуд» проводить заміну лінії вуличного освітлення на Оноківській, відновлює лінію біля ПАДІЮНа і на Ужанській, готує до освітлення перехрестя Легоцького і Перемоги.

«УжАгромікс» за зверненнями ужгородців вирізає аварійні дерева на площі Лаборця, вулицях Шухевича, Добрянського.
Працівники обслуговуючої компанії «Прибиральник Плюс» прочищають від наносів ґрунту узбіччя вулиці Баб’яка в напрямку Загорської.

Фірма «КБК» продовжує капітальні ремонти Замкових сходів, тротуарів на Будителів (викладення ФЕМ-плитки), реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького, капремонт вулиці Можайського (встановлення бордюрів, покриття з ФЕМ, облаштування зливової вуличної каналізації), капремонт покрівлі будинків на площі Ш.Петефі, 2, 3. Проводять також асфальтування в рамках почтового ремонту на вулицях Грибоєдова, Університетській, Кошицькій.
Бригада дорожників КП КШЕП робить поточний ремонт на вул. Маркуша.

Також сьогодні ТОВ «БК Антрол» продовжує капітальні ремонти внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вул. М.Вовчка, 14 вул. Легоцького, 3-13, поточний ремонт вул. Ракоці.

Тривають і капремонти покрівель житлових будинків на площі Петефі, 38 (ФОП Форгачі М.І.) та на проспекті Свободи,7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»).

ТОВ «ФемБуд» проводить капремонт – викладення ФЕМ-плитки на внутрішньоквартальній території біля будинків №№60,62 на вулиці Легоцького, ТОВ «Аква-Реконструкція» – капремонт водогону та каналізації житлових будинків за адресами вул. Толстого, 31, вул. Залізнична 4/22

ТОВ «Олександрія Кепітал» продовжує капітальний ремонт на частині вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: