Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, коли в Україні запрацює накопичувальна пенсійна система

Стало відомо, коли в Україні запрацює накопичувальна пенсійна система
Верховна Рада повинна схвалити пропозицію нардепів, яку підтримав профільний комітет

Другий рівень пенсійного страхування - накопичувальна пенсійна система, - запрацює вже з 1 січня 2019 року. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"З 1 січня 2019 запрацює другий рівень пенсійного страхування - накопичувальна пенсійна система! Є шанс для цього. Те, про що я говорю і намагаюся пробити не менше 10 останніх років, нарешті може бути реалізовано", - заявив віце-прем'єр.

За словами Розенка, Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення підтримав відповідну пропозицію народних депутатів при підготовці пенсійної реформи до другого читання.

"Ми стежимо далі за ситуацією. Повинна підтвердити це рішення ще Верховна Рада України" - зазначив Розенко.

З 1 січня 2019 року запрацює другий рівень пенсійного страхування - накопичувальна пенсійна система! Є шанс для цього. Т...

Опубликовано Павло Розенко 6 сентября 2017 г.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: