Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців: в області активізувалися телефонні шахраї

До уваги закарпатців: в області активізувалися телефонні шахраї
Про це повідомляє Головне управління ДФС у Закарпатській області.

– В області активізувались невідомі особи, які телефонують суб’єктам господарювання, представляються мною – Олексієм Петріченком – начальником Головного управління ДФС у Закарпатській області та вимагають гроші. Я не знаю, яку мету переслідують ці люди, чи вірніше злочинці, але хочу вас запевнити, що цей факт буде прискіпливо та якомога швидко розслідуваний правоохоронними органами, а шахраї за свої дії будуть покарні. Я нікому не дозволю дискредитувати ані себе особисто, ані Головне управління ДФС у Закарпатській області, – зазначає Олексій Петріченко.

За словами керівника відомства, зловмисники телефонують та просять перерахувати кошти на банківський рахунок. Наразі номер телефону та номер рахунку відомі правоохоронним органам.

– Користуючись нагодою, звертаюсь до підприємців та керівників підприємств, якщо хтось представляється мною, і від мого імені вимагає гроші, то одразу телефонуйте в поліцію за номером телефону «102», – підкреслює начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: