Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 5 вересня

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 5 вересня
За інформацією міськради, сьогодні у місті проводять профілактику світлофора, продовжують монтаж вуличного освітлення. Також тривають роботи з капітального та поточного ремонту об'єктів.

Сьогодні в Ужгороді працівники фірма «АВЕ-Ужгород» продовжують викошувати зелені зони на площі Кирила та Мефодія і біля ЗОШ №11. Комунальне підприємство КШЕП біля цієї ж школи проводить профілактику світлофора на перехресті вулиць Анкудінова-Дайки. Також працівники КШЕПу косять на вулиці Загорській, а вночі три спеціалізовані машини цього підприємства проводили механізоване прибирання міських вулиць.

«Закарпателектробуд» продовжує монтаж ліній вуличного освітлення у мікрорайоні Горяни, зокрема, на вулиці Горянської ротонди та у провулках Музейному і Підвальному.

Вілиця Електрозаводська сьогодні, нагадаємо, перекрита для проїзду авто – «УжАгромікс» обрізає там гілки на кількох аварійних деревах.

Компанія «КБК» продовжує капітальні ремонти вулиці Можайського (підготовка під дорожнє полотно і тротуари, викладення плитки), Замкових сходів (прибирають будівельне сміття), тротуарів на вулиці Будителів (покриття з ФЕМ-плитки, бордюри). Також роблять капремонт покрівлі житлових будинків на пл.Ш.Петефі, 2, 3 і поточний ремонт асфальтового покриття вулиць Кошицька, Університетська.

ТОВ «БК Антрол» засипає траншеї в рамках капітального ремонту внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вул. М.Вовчка, 14, прокладають труби для оновлення внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вул. Легоцького 3-13. Ця ж фірма проводить підготовчі роботи до перекладання бруківки на вулиці Ракоці.

Тривають і капремонти покрівель житлових будинків на пл.Ш.Петефі, 38, який виконує ФОП Форгачі М.І. та на проспекті Свободи, 7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»). Біля багатоповерхівок №60-62 роблять ФЕМ-плитку і бордюри – капремонт внутрішньоквартальної території (ТОВ «ФемБуд». ТОВ «Аква-Реконструкція» продовжує капремонти водопроводу та каналізації будинків на вул. Толстого, 31, вул. Залізничній, 4/22.

Триває капремонт дитячих майданчиків на Минайській, 3, В.Комендаря, 50 (ТОВ «ЄВРОПАРК-УЖ») і капремонт тротуарів (викладення бруківки) на площі Поштовій (ТОВ БК «Капітальна»).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: