Вхiд на сайт
Авторизацiя

День в АТО: у штабі повідомили про сьогоднішні обстріли

День в АТО: у штабі повідомили про сьогоднішні обстріли
У понеділок найбільш неспокійно було на Приморському напрямку, поблизу Водяного. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Найбільш неспокійно було на Приморському напрямку, поблизу Водяного. Тут з опівночі ворог 5 разів обстрілював наші позиції з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, гранатомети і стрілецьку зброю злочинці застосовували на околицях Мар’їнки", - сказано у повідомленні.

На Донецькому напрямку під вогнем бойовиків з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі опинились опорні пункти Збройних сил в Авдіївській промзоні. А біля Невельського незаконні збройні формування били з підствольного гранатомету.

Загалом з опівночі бойовики 9 разів обстріляли позиції сил АТО. "Переважна більшість вогневих провокацій були не тривалі і не становили прямої загрози життю наших військових", - повідомили у штабі АТО.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: