Вхiд на сайт
Авторизацiя

За останній місяць літа закарпатські поліцейські виявили в області 7 нелегалів

За останній місяць літа закарпатські поліцейські виявили в області 7 нелегалів
У серпні на Закарпатті Патрульна поліція проводила операцію "Мігрант". Метою операції було виявлення людей, які порушують міграційне законодавство України. Наприклад, осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон до інших держав, що актуально для Закарпаття, чи іноземців, котрі приїхали до України, як туристи, однак незаконно влаштувалися тут на роботу.

Про це сьогодні, 4 вересня, журналістам розповіли під час прес-конференції в Управлінні патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Під час проведення операції "Мігрант" трапилися два резонансні випадки.

Патрульні зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху, а в багажному відділенні автівки виявили трьох осіб з Індії, котрі перебували в Україні незаконно. Тепер цим випадком займається міграційна служба.

Крім цього, на трасі Київ-Чоп, неподалік села Голубине, патрульні виявили громадян Індії, які ховалися в кущах.

Також за цей місяць, поки тривала операція, патрульні поліцейські зафіксували 134 порушення правил дорожнього руху, що вчинили іноземці

Крім цього правоохоронці зафіксували 2 порушення іноземцями статті 358 ККУ - підробка документів.

Закарпатський Кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: