Вхiд на сайт
Авторизацiя

Крав і продавав у сусідній області: поліція затримала підприємливого закарпатця

Крав і продавав у сусідній області: поліція затримала підприємливого закарпатця22-річний чоловік обікрав трьох жителів Виноградова та району, крадені речі продав у Львові. Виноградівські поліцейські затримали його, за всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження

Працівники кримінальної поліції Виноградівського районного відділення затримали 22-річного жителя села Мала Копаня, який підозрюється у скоєнні ним серії крадіжок.
Серед потерпілих один виноградівець, двоє інших – жителі райцентру. Першим потерпілим від злодія став житель села Теково. З його будинку чоловік викрав мобільний телефон та телевізор.
Далі чоловік обікрав свого односельця, мешканця Малої Копаня, викравши в нього мобільний телефон.
З барсетки жителя Виноградова чоловік викрав 2 тисячі гривень.
Гроші підозрюваний витратив, а крадені мобільні телефони та телевізор продав у Львові.
За даними фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Розслідування у цих справах продовжується.
Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: