Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раніше судимий ужгородець обікрав магазин на вулиці М. Заньковецької

Раніше судимий ужгородець обікрав магазин на вулиці М. ЗаньковецькоїУжгородські правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом крадіжки з каси магазину 3-ьох тисяч гривень, які викрав раніше судимий ужгородець. Справу з обвинувальним актом скеровано до суду

12 серпня, до чергової частини Ужгородського міськвідділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з продуктового магазину на вулиці М. Заньковецької. Тоді, працівники магазину повідомили, що з каси викрали 3 тисячі гривень. За даним фактом поліція розпочала слідство.
Як стало відомо, в ході досудового розслідування крадіжку скоїв 37-річний непрацюючий раніше судимий житель Ужгорода. Він зайшов до магазину та скориставшись відсутністю касира викрав з каси 3 тисячі гривень, після чого - втік. Гроші в подальшому чоловік витратив на власні потреби.
Слідчий Ужгородського відділу поліції, зібравши достатньо доказів, завершив досудове розслідування. 31 серпня кримінальне провадження за підозрою ужгородця у вчиненні ним крадіжки (ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України) скерували до суду.
Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: