Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раніше судимий закарпатець обікрав магазин у рідному селі (ФОТО)

Раніше судимий закарпатець обікрав магазин у рідному селі (ФОТО)
Раніше судимий житель села Загорб Великоберезнянського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв за ніч дві крадіжки з магазину в селі. Упродовж години крадія «вирахували» й затримали працівники поліції. За даним фактом розпочато розслідування

31 серпня з заявою в поліцію Великоберезнянського району звернувся приватний підприємець із села Загорб. Заявник повідомив про те, що вночі обікрали його магазин в селі.

Прибувши на місце пригоди, працівники поліції встановили, що крадії зламали два навісні замки на дверях, проникли в магазин, звідки викрали продукти харчування, спиртні напої та цигарки. Сума заподіяних збитків склала понад тисячу гривень.

Особу нічного крадія оперативно, упродовж години, встановили й затримали правоохоронці. Ним виявився 46-річний житель цього ж села, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Вдома в підозрюваного знайшли речові докази – частину вкрадених продуктів, цигарки й порожні пляшки з-під краденої горілки. Вилучено також знаряддя скоєння злочину – пилку й кусачки.

За даним фактом слідчий Великоберезнянської поліції розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Також перевіряється його причетність до скоєння інших злочинів, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Раніше судимий закарпатець обікрав магазин у рідному селі (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: