Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі з подвір'я закарпатця невідомі вкрали скутер

Вночі з подвір'я закарпатця невідомі вкрали скутер
Оперативники Мукачівського районного відділення поліції затримали трьох молодиків, які викрали транспортний засіб у мешканця села Страбичово

З заявою про крадіжку скутера до поліції Мукачівського району звернувся житель села Страбичово. Чоловік повідомив, що вночі з його подвіря невідомі особи викрали скутер.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського району знайшли скутер та встановили особи крадіїв транспортного засобу. Ними виявилися троє жителів села Великі Лучки віком 19-23 років. Один з них уже притягався до відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до інших злочинів, скоєних на території Мукачівського району.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Слідство у справі триває, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: