Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті упіймали кількох нетверезих водіїв

На Закарпатті упіймали кількох нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Хустському та Міжгірському района

Обідньої пори на вулиці Хуста працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Golf» іноземної реєстрації, водій якого виїхав на зустрічну смугу руху, створивши аварійну ситуацію. За кермом перебував житель Тячева у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,90 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, від керування відсторонили.

Вночі в селі Негровець Мігірського району сталася ДТП: автомобіль «Skoda Felicia» іноземної реєстрації в’їхав у бетонну загорожу. За кермом перебував житель сусіднього села Колочава, який не мав водійського посвідчення. «Швидка» доставила чоловіка до лікарні, де з’ясувалося, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння (1,48 проміле).

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: