Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени розшукали зниклу жінку

Закарпатські полісмени розшукали зниклу жінку
Група реагування патрульної поліції спільно з працівниками слідчо- оперативної групи встановили місце знаходження 29-річної мешканки села Заріччя Іршавського району.

Сьогодні, о пів на другу ночі до Іршавського районного відділення поліції з повідомленням про зникнення дружини звернувся її занепокоєний чоловік, родина мешкає у селі Заріччя.

Він повідомив поліції, що між ним та жінкою ввечері виникла сварка, після чого його дружина пішла з дому, телефон її поза зоною досяжності.
Працівники слідчо-оперативної групи спільно з групою реагування патрульної поліції розшукали утікачку на полях між селами Заріччя та Вільхівка. Жінка пояснила поліцейським, що після сварки не хотіла повертатись додому, а телефон вимкнула, щоб ні хто не турбував.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: